SOUL SPEAKING
the-versatile-blogger-award-imamnestodakazem.rs

Ne, neću vam reći kakvu sam nagradu dobila. Šalim se, naravno. Ovaj moj mladi blog je primetila i nominovala Milica, koja vodi blog otomevampricam.blogspot.rs . Slabo kontam ova pravila i nema tu druge do nagrade kolega blogera aplauzom. Meni više ni ne treba.

E sad, tu su i pravila koja vredi ispoštovati.
Potrebno je:

1. zahvaliti se kolegi blogeru čija vas je nominacija podstakla na ovaj post
2. nominovati do 15 blogova (može manje, ali ne i više) i obavestiti ih o nominaciji
3. podeliiti sa svima, ni manje ni više, nego baš sedam činjenica o sebi
4. objaviti sliku nagrade u svom tekstu, kao i ova pravila

Pošto sam sva naopačke, krenuću od pravila broj 4 jer je već pola uradjeno, a evo i slikice.

the-versatile-blogger-award-imamnestodakazem.rs

 

Zatim, sledi 7 činjenica o meni. Uf, ovo bi bilo lakše da neko drugi napiše, ali evo ga, take 1:

 • Iako nisam od onih žena koja uz jutarnju kaficu čita i horoskop, činjenica je da me moj znak- Vaga – mnogo odredjuje. Ponekad je to dobro – jer se ljudirastope kad čuju da si vaga u horoskopu (i dalje ne znam zašto), ali uglavnom nije ok jer ne mogu da donesem ni jednu jedinu odluku u životu a da ne napravim dramu oko toga.
 • Da li ima veze sa horoskopom ili ne, ali pisanje me oslobadja. Nadam se da ću jednog divnog dana kada budem blizu penzije, moći i da zaradim neki dinar od toga, da dam unucima za sladoled.
 • Kad smo kod unuka, majka sam dva dečaka, dve kompletno različite ličnosti koje me teraju da i dalje učim o životu iz dana u dan.
 • Srećno sam udata, što mi niko u današnje vreme ne veruje 🙂  Da, ovo je bitno.
 • E sad moram malo da se zamislim, da ne odlutam. Veliki sam, kako da kažem … life enthusiast… volim život, prirodu, planetu, sveukupan ovaj naš blesavi ovozemaljski život, svaki dan mi padaju mnoge uzbudljive ideje na pamet, ali malo je 24 sata da bih ja to sve realizovala.
 • Živim za dve, tri odlične žurke na godišnjem nivou, gde napunim baterije i povežem se sa starom, spontanom Natašom.
 • Verujem da svako od nas ima neku ulogu datu rodjenjem – moja je da pomažem i činim druge srećnima. Kako znam? Ta znaaam.

Sada želim da zahvalim Milici sa bloga O tome Vam Pričam, koja me je i nominovala. Milica je bila prva osoba koja mi je poslala pozitivan feedback na moje pisanije i nikada je neću zaboraviti. Čim sam htela da kulturno uzvratim pohvalu, naletela sam na …wow… njeni textovi – pesme, umeće pisanja i izražavanja su me zalepili za ekran. Divljenje, smeh, malo tuge, mnogo pitanja, rojilo se mojom glavom. Hvala ti Milice, na svemu, nadam se da ćemo se jednom upoznati u nekoj šetnji, u nekom parku, sasvim slučajno.

A sada nominacija za ostale kolege. Unapred se izvinjavam ako je neko od tih već nominovan, ali to su oni koje volim da pratim i čitam.

 1. Sugar Journal by Rendzi
 2. Mama iz Magareće Klupe
 3. Mama i Tata
 4. Rio-Priče sa putovanja
 5. T’s Confidential
 6. Aleksandra Birta
 7. Jovana Miljanović

Zaustaviću se ovde. Ima još nekoliko blogova koje volim da pročitam tu i tamo, ali pošto me pamćenje služi kao ribicu u određenim trenucima, ne mogu da se setim i to ti je. Sigurno će biti prilike da sve ispravim i popravim.

 

Hvala svima. Pratimo se.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *